PRIVAT, FINLÄNDSK, ERFAREN
& VACKER

Tidsbokning

Våra tandläkare

Större var visst inte alltid bättre – det är dags för oss att gå tillbaka till våra rötter. Vi ville skapa den bästa och mest trivsamma arbetsplatsen för oss och vår vårdpersonal. En plats som vi kan kalla vår egen. En traditionell tandläkarmottagning med riktig service. Framför allt vill vi erbjuda dig en mänsklig vårdkontakt. På vår uppriktigt privata tandläkarmottagning får du personlig service i en stressfri miljö. Hammaslääkärit Eteläranta 10 är vare sig en kommunal tandläkarmottagning eller del av en internationell kedja. Vi är en helt självständig tandläkarmottagning som ägs av vår personal. Våra tandläkare har gedigen erfarenhet inom privat tandvård. Vi utför alla tandvårdsåtgärder från mindre lagning till krävande munkirurgi och estetisk tandreglering. Vi finns i Palace-huset i centrala Helsingfors med en mottagning som är bland de nyaste i Finland. Vi har valt en inredning som respekterar Revells och Petäjäs internationellt kända klassiska formspråk.

 

Våra tandläkare

Sanna Suominen

Sanna är en andra generationens tandläkare som lärde känna tandläkarens vardag redan som bäbis. Även sitt första sommarjobb i ungdomsstaden Björneborg gjorde hon som tandläkarassistent. Sanna har tagit hand om privatpatienters tänder i Helsingfors sedan 2005. Sanna är en erfaren tandläkare som arbetar i praktiken med allt. Kirurgiska ingrepp låter hon dock kollegor med specialintresse ta hand om. Sanna hade tidigare många anställda och egna mottagningar på fyra olika orter. Sedan provade hon på vardagen på ett storföretag. Affärsvärlden kändes dock främmande för Sanna som är en tandläkare med entreprenörsanda och vi fick tillbaka henne till oss på Södra kajen. Sannas styrkor är vänlig och snabb service, med erfarenhet av tusentals patienter. Sanna fick sin skolgång på svenska som hon därmed behärskar utmärkt

Sven Kalle

Sven förkroppsligar verkligen privata tandläkare. Han klarar av allt och har aldrig en dålig dag. Hans patienter vet alltid vad som kommer att hända och slipper onödiga dröjsmål. Besöken avslutas med en detaljerad genomgång av behandlingen med patienten. Sven inledde sin tandläkarkarriär 2004 och har hunnit behandla tusentals patienter främst i centrala Helsingfors och i Åggelby. Som tandläkare är Sven alltid begeistrad med den senaste teknologin och tandläkarleksaker. Han har med åren hunnit bekanta sig med scanners, fräsar och skrivare.

Uula Kitti

Uula har gjort en gedigen karriär som tandläkare. Han har utbildat sig till mun- och käkkirurg på tandmedicinska och medicinska fakulteterna. Han är både en specialisttandläkare och en specialistläkare. Uula är en glad tandläkare som alltid har nära till skratt och som har lång erfarenhet av vanlig tandvård. En riktigt erfaren guldklimp för oss! Det är Uula som i huvudsak har hand om munkirurgiska ingrepp hos oss. Implantatpatienter får först träffa Uula för att sedan gå tillbaka till sina vanliga tandläkare. Uula har en så pass gedigen bakgrund att han kanske är lite överutbildad för att bara arbeta med implantologi hos oss, varför Uula utöver Södra kajen även arbetar på sjukhus med mer utmanande patienter. Han är också vår ansvariga tandläkare.

 

Timo Stranden

Timo Stranden

Timo tycker verkligen om tänder och om att arbeta som tandläkare. Han är lugn som en filbunke och ingen lär någonsin ha sett honom vara irriterad eller arg. Timo tar sig tid för att noggrant gå igenom de olika alternativen med sina patienter, och han tycker särskilt mycket om estetisk tandvård. Han är tandläkaren som arbetar lugnt tills du har precis lagom runda tänder och perfekta spår för laminat.
Kärleken till laminat, kronor, bryggor och implantat är så stark att Timo till slut studerade protetik på universitet. Den egna mottagningen fick ta ett steg tillbaka i några år medan Timo lärde sig precis allting om bett.
Timo är en extremt viktig expert på vår mottagning och ett riktigt lyckokast som vår fjärde delägare. Framför allt krävande behandling sker alltid i samarbete mellan flera tandläkare och där har protetikspecialisten en viktig roll.

Erbjudande

Vi vill fira vår invigning med ett riktigt bra erbjudande. Nu kan du få implantat inklusive tandkrona från 999 €.
I priset ingår insättning av ett tandimplantat och en individuellt anpassad tandkrona tillverkad på ett laboratorium i Helsingfors inklusive alla komponenter.
Vi använder komponenter från respekterade tillverkare som vi har lång erfarenhet av.
I priset ingår inte eventuella transplantat eller extraoperationer. Du får givetvis en separat uppskattning av huruvida sådana behövs och vad de i så fall skulle kosta.
Dessutom får du garanterat branschens bästa implantatgaranti. Tvingas vi göra om arbetet inom fem år p.g.a. skadade implantatkomponenter (inte protetik) får du gratis implantatreparation inklusive tandläkarens arbete.
Tveka inte att kontakta oss om du bor längre bort. Vi kan tillsammans minimera antalet besök.

Tidsbokning

Enklast bokar du tid här på nätet. Du kan givetvis även ringa eller skicka e-post till oss. Precis som du vill.
Vår mottagning hittar du intill salutorget i centrala Helsingfors. Huset vi finns i är känt som ”Palace-huset” i Helsingfors då huset en gång i tiden huserade ett hotell vid det namnet. Palaces enorma belysta reklamskylt finns kvar på husets tak.

Vi finns dock i gatuplan med en handikappanpassad ingång. Det finns en hållplats för spårvagnar och taxibilar precis utanför ingången. Där finns även gott om parkeringsplatser.