HAMMASIMPLANTIT KRUUNUINEEN
NYT ALKAEN 999 €

Varaa aika

Tarjous: hammasimplantit alkaen 999 €

Saat meiltä nyt implantoinnin kruunuineen alkaen 999 €.

Hinta sisältää keinojuuren asettamisen ja helsinkiläisessä laboratoriossa valmistetun yksilöllisen kruunun kaikkine osineen. Käytämme hyvämaineisten valmistajien osia, joista meillä on pitkä kokemus. Hintaan eivät sisälly mahdollisesti tarvittavat siirteet tai lisäoperaatiot. Niiden mahdollisesta tarpeesta ja hinnoista saat tietysti erillisen arvion.

Lisäksi saat meiltä varmasti alan parhaan takuun implanttiosille. Jos työ joudutaan uusimaan 5 vuoden sisällä implanttiosan (fikstuura tai jatke) hajoamisen vuoksi, niin me korjaamme sen ja maksamme myös hammaslääkärin työn puolestasi.

 

Mikä on hammasimplantti?

Hammasimplantti itsessään on metallinen ruuvi, joka asetetaan suoraan leukaluuhun ienkudoksen alle. Materiaalina käytetään titaania, jota ihmiskeho ei ryhdy hylkimään ja joka ei allergisoi. Tällaisen ruuvin yläpäässä on sisäkierre ja muu kiinnitysmekanismi, jolla varsinainen hampaan näköinen kruunu liitetään implanttiruuviin.

 

Implantti osineen koostu siis kolmesta osasta: implanttiruuvista, keraamisesta kruunusta ja nuo osat yhdistävästä jatkeesta. Ruuvi luutuu leukaan, jatke kiinnitetään kruunun laboratoriossa ja tämä paketti kiinnitetään luutuneeseen implanttiruuviin.

 

Implanttihoitojen suunnitelussa ja toteuttamisessa tarvitaan vähintään kahden hammaslääkärin yhteistyötä. Mitä suuremmasta työstä on kyse, niin hoidon vaativuus kasvaa. Silloin voidaan ottaa mukaan myös protetiikan erityisosaaja. Kaikki tämä selviää kun tulet konsultaatioon vastaanotollemme.

 

Lisää tietoa hammasimplanteista löydät meidän implantti-ohjeesta (PDF).

Hammasimplanttien hinnasto

Koko hinnastomme saat kysymällä sitä vastaanotostamme.  Tässä on kuitenkin muutamia esimerkkejä, joista näet hintatasomme. Hinnasto on suuntaa antava ja lopullisen hinnan sekä kustannusarvion saat tarkastuksen tai konsultaation yhteydessä. Osasta toimenpiteistä voit saada Kela -korvauksen.

Implanttikonsultaatio (sisältää tarvittavat rtg/kktt -kuvat) 120€
Implantti (sisältäen keraamisen kruunun ja jatkeen) alkaen 999€
Implantin paljastusleikkaus (tarvittaessa) 120€
Implanttisilta - kolmen yksikön keraminen silta ja kaksi implanttia 3200€
Implanttisilta - neljän yksikön keraaminen silta ja kolme implanttia 4000€
Implanttisilta - viiden yksikön keraaminen silta ja kolme implanttia 5100€
Yksilöllinen jatke implantille (tarvittaessa) 200€

Varaa aika

Voit varata ajan helpoiten ajanvaraus-linkistä. Toki voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia. Ihan miten haluat.
Varsinaisen vastaanottomme löydät Helsingin keskustasta Kauppatorin vierestä. Olemme katutasolla ja meillä on oma liikuntaesteisillekin sopiva sisäänkäynti. Suoraan edessämme on raitiovaunupysäkki sekä taksitolppa ja hyvin parkkipaikkoja.